04 November 2010

Kerinduan kini terubat..Cewahhh....Kawan2 Ku...


Assalamualaikummm....

Salam Mujahadah kepada semua umat Islam....
sekarang nie tengah orang sibuk Exam kat Kolej...masih lagi mengUpdate blog..
hehhehe...waktu terluang jerr...malam nie tibe2 je dapat line WIFI kat bilik..
alhamdulilah...sebelum2 nie susah la sikit sbb kene g lepak surau...
Buke Fb pon xselalu..ade mase free je bukak....
hehehhe..sje je nk k0ngsikan..
Malam nie mmg dapat la ubat rindu aku kat d0rang selame nie...
Bukan rindu Pakwe...rindu sahabt2 kat Mesir nuh,,,,lame bet0l x c0ntact..
Kebetulan line ok....Buke la YM...hahahha
D0rang tgh Online..ape lagi....b0rak2 la gan d0rang...huhuhuhu
memang epi Sangat2....huhuhuh..khabarnye d0rang nak balik malaysia tahun depan...
huhuhuh....aKu sentiasa menunggu d0rang...


GAMBAR DORANG KAT MESIR...RINDU YEE KORANG

Ni kawan2 aku kat Mesir...sepatutnya memang hala tuju aku ke Mesir...macam mne la aku kat Mesir sekarang ye..???heheh...mungkin jadi bakal Doktor taw..cewah....tp rezeki tiada... Aku belajar kat Malaysia jela...Dan plan slepas diploma nie p0n aku nak g sambung kat Indonesia...tapi family xbagi....hemmm...xpela....Rezeki kat mane2 je kan...Ade hikmah disebaliknye...
S0 mungkin plan aku c0ntinue blaja kat UNIsZA atau UKm..InsyaAllah... ^_^
DOa2lah impian aku tercapai,,,huhuhuhu..AMIN...


GAMBAR TIME KAT PANTAI ROMPIN TIME SEMINAR KELAS SAINS SEKOLAH2 AGAMA NEGERI PAHANG

Aku d0akan sem0ga kawan2 aku kat sane sihat selalu n berjaya di dunia dan di akhirat... Sekian dari MAizatul Akmal...hahahahha..Sayang K0rang taw...
Terima Kasih Kerana membaca.Senyum Sokmolah ye..Jazakallah..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini