11 Julai 2010

Kata-kata lelaki yang tak boleh dipercayai

Nie ada beberapa kata-kata lelaki yang x berapa boleh dipercayai jika tidak disertakan dengan bukti2 pembelian

1. "i syg sgt pada u... i tak der p'puan lain selain u..."
<--- padahal awek keliling pinggang, nama i berada pada page 40 dalam buku senarai awek die

2. " i luv u the way u are.. x kisah la u kurus @ gemok.. "
<---- bile awek da gemok trus kena dump, stok ader lagi..

3. "Sumpahhhhhh!!!!!! I Tak kawin lagi"
<-----padahal anak dah sama bnyk mcm tangga batu caves daaaa.......

4. "Eh, mana ade.. i kat rumah nie.. penat sgt la.. nak berehat..."
<-----padahal dier ade je lepak2 makan kat luar....

5. "i susah nak suka kat perempuan..."
<----tau tau esok dh tunang... ape kes...

6. "muka u sama mcm ex awek i dulu"
<----padahal awek dia dulu hidun penyek, i takk heheh

7. "dulu, awek i tinggal i camtu je... rupa2nya dia ada org lain..... lama jugak i single... susah nak percaya pompuan, then i jumpe u..."
<----aii awek tinggal die ker, dia yang tinggal awek tu...

8. "eh.. i tak bole cakap dgn u lama2 nie, mak i ade sebelah... "
<---mak ka bini ka awek ka???

9. "u lah kekasih i yg pertame dan terakhir.."
<---padahal i nie awek keberapa die tah...

10. "apa pun yg terjadi kita mesti pertahankan hbgn kita.."
<--- last2 die yang mintak putus.....

11. awek : "kalo ex u dtg balik, u terima tak dia?"
pakwe : "Mustahil"
<--- padahal tu yang dia tunggu2

12. "kalau u xpecaya amik kapak belahlah dada ini..."
<---padahal jari luka pun pengsan, nie nak suruh belah dada, pigi daaa

13. Kat dalam forum mulut berbuih2 cakap tak nak yg Cantik
<---kat luar...bukan main lagi berpusu2 nak usha pompuan cantik..

14. Kat dalam forum mulut berbuih2 cakap...gemok tuh ok...nak yg gemok..chubby
<---kat luar....bukan main lagi nak usha yg perut slim..

15. Kat lam telefon bukan main lagi berbuih2 ngan janji2 manis...tak peduli tengok rupa
<---bila jumpa in real life tengok rupa gemok...lari lintang pukang.

Namun rialitinya semua laki semua jujur dan suci..
suci murni tiada kesan kotoran degil....
laki kalau bohong pun adalah utk kebaikan pmpuan...hehhe

Terima Kasih Kerana membaca.Senyum Sokmolah ye..Jazakallah..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini